Πράγματα που δεν γνώριζα. (Part 1)

Καλησπέρα σας και σήμερα.


Εχτές καθώς έψαχνα για το σημερινό θέμα σκέφτηκα να σας γράψω για διάφορα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή τα ξέρουν λάθος. Κάθισα λοιπόν για ώρες και έφτιαξα μια λίστα με τον σκοπό να σας την παρουσιάσω. Οπότε ξεκινάω...

  1. Οι θάλασσες και οι λίμνες δεν είναι μπλε επειδή αντανακλούν το χρώμα του ουρανού. Το νερό είναι μπλε, σε μια μικρή ποσότητα, που το ανθρώπινο μάτι δεν το αντιληφθεί.
  2. Το Σινικό Τοίχος δεν φαίνεται από το φεγγάρι. Στην πραγματικότητα καμία ανθρώπινη κατασκευή δεν φαίνεται από το φεγγάρι.
  3. Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί πολύ περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.
  4. Οι νυχτερίδες δεν είναι τυφλές. Απλά μερικά είδη επιλέγουν να χρησιμοποιούν τον ήχο για να προσανατολιστούν, αλλά όλα τους έχουν μάτια και μπορούν μια χαρά να δουν. Μάλιστα, πολλές εξ αυτών βλέπουν τέλεια και στο σκοτάδι.
  5. Δεν μπορείτε να βλάψετε έναν υπνοβάτη ξυπνώντας τον. Αντιθέτως, μπορεί να βλάψει τον εαυτό του από μόνος του πέφτοντας από σκάλες ή παραπατώντας.
  6.  Η μυωπία δεν προκαλείτε από το διάβασμα ή την τηλεόραση. Ούτε επηρεάζεται από τη χρήση γυαλιών ή φακών επαφής. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος πρόληψης της.
  7. Ο κεραυνός μπορεί να χτυπήσει πάνω από δύο φορές το ίδιο σημείο.
  8. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Η φράση αποδίδεται στον Αμερικανό ψυχολόγο και φιλόσοφο William James, που -απ’ ό,τι φαίνεται- τη χρησιμοποίησε μεταφορικά.
  9. Η Pepsi Cola έχει χρεοκοπήσει δύο φορές.
  10. Τα μηριαία οστά στον άνθρωπο είναι πιο ανθεκτικά και από το τσιμέντο!


Μην ξεχνάτε να μπείτε στην κλήρωση μου για να κερδίσετε. Βρίσκετε στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook. Απλά κάντε Like στην εικόνα του διαγωνισμού.
Επίσης μπορείτε και από το twitter βάζοντας απλά μια καρδιά στην φωτογραφία. Ο διαγωνισμός είναι στην σελίδα μου Lovellen94.
Τέλος, μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Facebook και στην προσωπική μου σελίδα Ελένη Ελένη.
Ελπίζω να πάρετε μέρος.


Αυτό ήταν και για σήμερα. Ελπίζω να μάθατε και εσείς κάτι καινούργιο όπως έμαθα και εγώ. Αύριο θα δημοσιεύσω τα υπόλοιπα κομμάτια. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!