Εκπληκτικά μέρη στον κόσμο!!!!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Σήμερα αποφάσισα να γράψω για τα πιο εκπληκτικά μέρη στον κόσμο για τα οποία ίσως δεν έχουμε ακούσει ποτέ και να σας δείξω και φωτογραφίες από αυτά.

Ξεκινάμε;;

1. Ινδονησία.



Το ηφαίστειο Ijen στην Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας εκτοξεύει μπλε λάβα. Το απόκοσμο χρώμα της το οφείλει στα αέρια που απελευθερώνονται σε θερμοκρασίες 600 βαθμών Κελσίου

2. Γερμανία.



Δεν είναι σκηνή από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», είναι η γέφυρα Bastei στα μάλλον ανεξερεύνητα βουνά Elbe της Γερμανίας. Η γέφυρα βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από τη Δρέσδη και στέκεται περήφανα ανάμεσα στους εντυπωσιακού πετρώδεις σχηματισμούς που έχουν ηλικία τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ετών.

3. Χιλή.



Βαθιά στην έρημο Ατακάμα υψώνεται La Mano del Desierto ή το «χέρι της ερήμου», που αποτελεί δημιούργημα του Χιλιανού γλύπτη Mario Irarrazabal.

4. Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Weissgerbergasse.

Αν βρεθεί κανείς στη Νυρεμβέργη αξίζει να περιηγηθεί στα παραδοσιακά σπίτια της Weissgerbergasse.


5. Μαρόκο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Chefchaouen

Μπορεί στη χώρα να κυριαρχούν τα γήινα χρώματα αλλά στην περιοχή Chefchaouen, στα βορειοανατολικά της χώρας, θα απολαύσει ο ταξιδιώτης πινελιές σε μπλε αποχρώσεις.

6. Περού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Huacachina

Κρυμμένο στην κάποτε απρόσιτη έρημο του Περού το μικροσκοπικό Huacachina είναι χτισμένο γύρω από μία όαση- κι αποτελεί μια όαση και το ίδιο.

7. Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Blagaj

Το χωριό Blagaj στην όχθη του ποταμού Buna στο νότο της χώρας είναι πανέμορφο και μάλλον άγνωστο στους τουρίστες.
8. Ισπανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Albarracin

Στην Αραγονία, στα βορειοανατολικά της Ισπανίας, ο ταξιδιώτης θα συναντήσει το υπέροχο μεσαιωνικό χωριό Albarracin.

9. Υεμένη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Socotra



Ο πόλεμος μαστίζει εδώ και χρόνια την Υεμένη αλλά στο νησί Socotra η χώρα φιλοξενεί περισσότερα από 800 σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, εκ των οποίων ένα στα τρία δεν απαντάται σε κανένα άλλο μέρος του πλανήτη.

10. Γροιλανδία.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ittoqqortoormiit

Είναι δύσκολο να προφέρει κανείς το όνομα του οικισμοί Ittoqqortoormiit των Ινουίτ κι εξίσου δύσκολο είναι να τον προσεγγίσει. Αν όμως το θέλει υπάρχει αεροπορική σύνδεση με κοντινό σημείο μια φορά την εβδομάδα κι ακολούθως με ελικόπτερο μπορεί ο επισκέπτης να φτάσει στον μοναδικό προορισμό.

11. Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για παλάτι Herrenchiemsee

Όλοι ξέρουν τις Βερσαλίες στη Γαλλία αλλά αντίστοιχο εκπληκτικό παλάτι κοσμεί και τη Γερμανία. Στη λίμνη Chimemsee «βλέπει» το θαυμάσιο παλάτι Herrenchiemsee που κατασκευάστηκε το 1873 για τον Βαυαρό βασιλιά Λουδοβίκο τον Β’ με πρότυπο τις Βερσαλίες.


Μην ξεχνάτε να μπείτε στην κλήρωση μου για να κερδίσετε 5 Πασχαλινές λαμπάδες. Βρίσκετε στην ομάδα μου Lovellen94 στο FacebookΑπλά κάντε Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
Επίσης μπορείτε και από το twitter βάζοντας απλά μια καρδιά στην φωτογραφία. Ο διαγωνισμός είναι στην σελίδα μου Lovellen94.
Τέλος, μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Facebook και στην προσωπική μου σελίδα Ελένη Ελένη.
Ελπίζω να πάρετε μέρος.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Αυτό ήταν και για σήμερα. Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.