Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg!!!


Γεια σας!!!!

Σήμερα θα σας γράψω για την λίμνη Chargoggagoggmanchauggago-ggchaubunagungamaugg!!! Όχι ΔΕΝ κόλλησε το πληκτρολόγιο.....Έτσι λέγεται!!!!



Σαρανταπέντε γράμματα για να προφέρει κάποιος το όνομα μιας λίμνης είναι εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα. Δεν συμφωνείτε; Η λίμνη Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg βρίσκεται στην πόλη Webster της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ και η προφορά του ονόματός της δυσκολεύει όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και τις Αρχές, που επιλέγουν να την ονομάζουν Λίμνη Webster από το όνομα της πόλης. Η λέξη αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο σε γράμματα τοπωνύμιο στην Αμερική και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Η ονομασία χρησιμοποιήθηκε από τους Ινδιάνους και σημαίνει «Englishmen at Manchaug» (σ.σ. «Βρετανοί στο Manchaug»), ένα μικρό χωριό στην περιοχή. Τα πεντακάθαρα νερά της λίμνης αποτελούν το ιδανικό μέρος για βουτιές και ψάρεμα, στα αποία ντόπιοι και ξένοι επιδίδονται με πάθος, ενώ όπως είναι λογικό το όνομα της λίμνης προσελκύει πολλούς τουρίστες στην περιοχή. Πέρα από αυτό πάντως το τοπίο είναι εξαιρετικό και οι κάτοικοι ιδιαίτερα φιλόξενοι, ενώ διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα εδώ διάφορες εποχές του χρόνου.










Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.